Alte știri

Care este cel mai plătit loc de muncă din Republica Moldova. Companiile oferă salarii de până la 30 de mii de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cel mai plătit loc de muncă vacant (15-30 mii lei) declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de diriginte de șantier în domeniul construcțiilor. Totodată, compania Ces Comunicații SRL mai este în căutare de maistru în domeniul construcțiilor pentru care se oferă pînă la 20 mii lei, informează Realitatea.md

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 19 iulie 2021, conform declarațiilor agenților economici.

Danube Oil Company SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Cahul, satul Giurgiulești în domeniul exctracției uleiului de floarea soarelui, oferă 27 mii lei unui mecanic-șef. De asemenea, compania este în căutare de maistru, operator în sectorul de producție, mecanic, operator în sala de cazane, electrician etc, pentru care se oferă de la 9-25 mii lei lunar.

25 mii lei se oferă pentru un manager de proiect care va activa în raionul Telenești și are cunoștințe în domeniul construcțiilor. Locul vacant este ofertat de compania turcească „Onur Taahhut Tașimacilik Inșaat Ticaret Ve Sanayi” SRL. Compania oferă transport, mîncare și cazare la necesitate.

Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, 20 mii lei se oferă pentru viitorul manager financiar al companiei Rompetrol Moldova SA și tehnolog în alimentația publică al companiei Imcomvil Grup SRL. Candidații perfecți e necesar să fie cu experiență.

20 mii lei se oferă pentru un asamblor cu experiență responsabil de montarea produselor din lemn, atît în țară cît și peste hotare. La fel, compania este în căutare de manager, asistent manager, secretar, pentru care se achită 10 mii lei lunar.

Spitalul clinic militar central din municipiul Chișinău este în căutare de medici și personal din domeniul medical. Pentru aceste locuri de muncă vacante se acceptă personal cu experiență minimă și se oferă 12-17 mii lei.

Salarii de 13-16 mii lei sunt declarate de angajatori pentru locurile de muncă vacante: contabil, inginer în construcții, manager achiziții, șef de schimb, programatori, conducători auto, etc.

De menționat că, locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Citește și: ANRE vine cu precizări referitor la evoluția prețurilor pe piața produselor petroliere

loading...

Comments are closed.