Alte știri

Ce spune Maia Sandu despre pretinsul atentat asupra lui Alexei Navalnîi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, opozantul rus Alexei Navalnîi a fost internat la terapie intensivă într-un spital din Omsk după o presupusă otrăvire, care s-a întâmplat în circumstanțe extrem de suspecte. După acest eveniment neplăcut, Maia Sandu a ținut să vină cu o reacție oportunisto-contextuală, deși nu se știe dacă activitatea politică a opozantului rus ar putea fi cauza reală pentru care el a fost otrăvit.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

VIDEO // Dodon oferă noi detalii despre șederea sa în Federația Rusă

Prin intermediului paginii PAS de pe Facebook, Maia Sandu a transmis că ”este nevoie de mult curaj și multă perseverență ca să mergi împotriva curentului, să lupți cu corupția, să aperi drepturile și libertatea de a alege ale omului. Adesea, în multe țări, o astfel de poziție civică, deschisă, onestă și curajoasă este însoțită de pericole, inclusiv pentru viața persoanei care se dedică acestei lupte”.

Totodată, șefa PAS a menționat că ”oamenii care nu se vând și nu renunță la principiile lor inspiră un profund respect. În ciuda tuturor intimidărilor și amenințărilor pentru viața sa, Alexei Navalnîi nu a cedat și a continuat lupta împotriva corupției și pentru mai multă dreptate în societate. Îi dorim sănătate, recuperare cât mai rapidă și continuarea luptei pentru dreptate socială.”

Citește și: Comunicatul de presă care a aruncat în aer tot PLDM-ul

loading...

Comments are closed.