Alte știri

Cel puțin doi contrabandiști vor fi scoși astăzi de pe lista electorală a PAS, însă doar după presiuni publice

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce Nata Albot și Alexandru Catan și-au anunțat retragerea de pe lista electorală a PAS în urma informațiilor apărute în presă și a presiunilor publice, Comisia Electorală Centrală va examina astăzi modificarea hotărârii nr. 4858 din 21 mai 2021 „Privind demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)”, se arată în ordinea de zi a ședinței CEC din 15 iunie 2021, care va începe la ora 16.00.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Nata Albot s-a retras din cursa electorală după ce s-a aflat că a fost prinsă pe Aeroportul Internațional Chișinău cu substanțe narcotice, iar candidatul Alexandru Catan a făcut un pas în urmă după ce în mai mult surse mass-media au apărut informații despre implicarea sa în contrabanda cu alcool.

Potrivit unor surse, Alexandru Catan a finanțat și campania prezidențială a Maiei Sandu, iar cererea lui față de PAS este să-i fie oferit fotoliul de ministru al Economiei.

Menționăm că Albot și Catan nu sunt unicii candidați cu probleme de pe lista PAS. Alături de aceștia mai este și Oleg Canațui, bănuit pentru evaziune fiscală (vezi aici), iar astăzi au apărut informații și despre Gheorghe Cojoc, ultimul fiind învinuit și cercetat penal pentru falsul în acte publice (vezi aici).

loading...

Comments are closed.