Alte știri

Celebra Madonna susține că are anticorpi contra COVID-19, deși nu spune că ar fi fost infectată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Madonna, de 61 de ani, și-a șocat recent fanii după ce a postat un videoclip pe contul ei de Instagram. Cântăreața care are o avere de peste 800 de milioane de dolari a povestit că și-a făcut testul pentru virusul ucigaș și că a aflat cvă are anticorpii necesari pentru a lupta cu boala în cazul în care se infectează. Bilanțul epidemiei a ajuns la 1 mai, în SUA, la 64.000 de decese și 1.100.000 de oameni infectați, relatează Click.ro

Madonna s-a filmat în timp ce respira aer curat, la o plimbare cu mașina pe străzile pustii din New York. Ea a explicat că este relaxată pentru că din punctul ei de vedere carantina a luat sfârșit. Și-a făcut testul pentru COVID-19 și a aflat că are anticorpii necesari pentru a lupta cu boala.

Conform răutăcioșilor care au comentat pe contul ei de Instagram, Madonna ar fi apelat la o transfuzie cu sângele unei persoane mai tinere care s-a vindecat de boala care a ucis peste 250.000 de oameni la nivel mondial și a îmbolnăvit peste trei milioane de pământeni. Conform experților OMS, imunizarea se face fie prin transfuzie cu plasmă autoimună, fie prin contact direct cu boala.

”Mi-am făcut testul zilele trecute și am descoperit că am anticorpii. Așa că mâine o să scot mașina și merg la plimbare prin oraș. O să las fereastra jos și o să respir aerul plin de COVID-19”, a declarat Madonna pe contul ei de Instagram. Șocul e cu atât mai mare cu cât experții de la OMS au declarat că ”prezența anticorpilor nu poate fi considerată imunizare 100% la COVID-19”.

Citește și: 5 actrițe celebre care au avut probleme cu drogurile, dar au reușit să se întoarcă pe drumul cel bun

 

loading...

Comments are closed.