Alte știri

CHIȘINĂU // Medicii au sesizat o tulpină mai AGRESIVĂ al virusului COVID-19. Moldexpo ar putea fi suplinit cu încă 140 de paturi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Din cele 1072 de locuri existente în spitalele municipale pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, în prezent sunt ocupate 996, transmite Telegraph.md, cu referire la TVR Moldova

Şeful Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate a Primăriei municipiului Chişinău, Tatiana Bucearschi, a declarat astăzi la şedinţa on-line a serviciilor municipale că, în spitalele din Chişinău, sunt internaţi 996 de bolnavi de coronavirus, dintre care 387 se află în stare gravă şi foarte gravă.

„56 de persoane se află în stare foarte gravă, iar 331 sunt în stare gravă. În secţiile de Terapie Intensivă nu există nici un loc liber. Spitalele municipale se confruntă cu o criză de lucrători”, a declarat Bucearschi.

În acelaşi timp, oficialul a declarat că medicii au constatat o agresivitate sporită a virusului şi a îndemnat cetăţenii să respecte regulile de prevenire anti-COVID-19. Administraţia municipală ia în considerare suplimentarea cu încă 140 de paturi a Centrului Covid-19 de la Moldexpo.

Circulație îngreunată la punctul de trecere a frontierei Leușeni

loading...

Comments are closed.