Politic

Chișinăul CURAT LUNĂ? Pretorii vor fi demiși dacă nu respectă termenul de salubrizarea în curțile blocurilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat termene concrete pretorilor de sector pentru redresarea situației privind salubrizarea în capitală, îndeosebi în curțile de blocuri multietajate, scrie Radio Chișinău.

Luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, Ion Ceban a declarat că pe străzile centrale și secundare, serviciile de profil asigură menținerea curățeniei, însă în curțile de blocuri situația este mai problematică. „Prin curți există mormane de deșeuri: frunziș și alte gunoaie. Rog pretorii să stabilească niște termene exacte pentru a redresa situația în acest sens. Pentru că oamenii ne privesc, iar autoritățile trebuie să-și onoreze angajamentele făcute public”, a subliniat edilul capitalei.

Termenul acordat pentru îmbunătățirea situației vizavi de salubrizarea în curți și acceptat de pretori, este de o săptămână pentru sectoarele: Centru, Buiucani, Râșcani și Ciocana și de 10 zile pentru sectorul Botanica (care este mai mare).

„În sectorul în care vor fi înregistrate nereguli la capitolul respectiv, cu acel pretor de sector ne vom despărți”, a subliniat Ion Ceban.

Citește și: Ion Ceban este nemulțumit de caruselele cu plată din PMAN. Cere DEMISIA unui șef de la Primărie

loading...

Comments are closed.