Alte știri

Clădirea Spitalului raional Nisporeni a fost reabilitată termic. Cît au costat lucrările

Pinterest LinkedIn Tumblr

Clădirea Spitalului raional Nisporeni a fost reabilitată termic în cadrul proiectului „Îmbunătățirea eficienţei energetice la spitalul raional Nisporeni”, finanțat din sursele Fondului Național de Dezvoltare Regională. Astăzi, o comisie de specialitate s-a convocat în ședință pentru a evalua activitățile desfășurate în cadrul proiectului regional. 

Comisia de recepție finală a constatat că toate lucrările prevăzute în contract au fost executate cu exactitate și în termenul stabilit.

Astfel, în urma efectuării investițiilor planificate au fost izolați 3531 m2 de pereți exteriori, 1323 m2 de ferestre și uși exterioare schimbate, 1240 m2 acoperiș și planșeu izolat, precum și 610 m2 subsol izolat termic. Aceste actvități duc la sporirea confortului termic pentru pacienții acestui centru medical.

Valoarea lucrărilor executate este de aproximativ 13 milioane de lei, bani oferiți din sursele Fondului Național de Dezvoltare Regională.

Proiectul are drept scop îmbunătățirea eficienţei energetice a Spitalului raional din oraşul Nisporeni. Această instituție medicală este una de nivel regional cu aproximativ 200 de paturi şi 344 angajați. Spitalul este format din aproximativ 12 clădiri dintre care doar 8 funcționează cu o suprafață utilă condiționată de aproximativ 13,480 m².

Citește și: CNAM a prezentat rezultatele evaluarii efectuate la Spitalul raional Strășeni

loading...

Comments are closed.