Politic

Comentariul Platformei DA despre protestul de mâine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Platforma DA consideră că, revendicările protestului care urmează să fie organizat de către Partidul Șor în această duminică reprezintă apogeul populismului și cinismului.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“A cere de la Guvern achitarea integrală a facturilor pentru consumul de gaz, energie și căldură din această iarnă pentru toți cetățenii denotă o degradare fără precedent a discursului politic. Este o încercare de a manipula în cel mai cinic mod oamenii care se confruntă cu probleme acute.

Chiar dacă dreptul oamenilor de a protesta și de a se exprima liber nu poate fi pus la îndoială, iar oamenii au motive reale de a protesta, îndemnăm, totuși, cetățenii să nu participe la protest alături de hoții de miliarde și complicii lor.

Să fie clar, față de actuala guvernare există o listă lungă de întrebări și reproșuri întemeiate care sunt fundamentate aproape în toate domeniile: gestionarea crizei energetice, inflația, problema susținerii cetățenilor în perioada de iarnă, povara insuportabilă a facturilor, etc. Dar, toate aceste probleme trebuiesc rezolvate profesionist, vizionar, prin prezentarea unui plan coerent de susținere a celor care au nevoie de suport. A lăsa rezolvarea acestor probleme pe seama unui grup de populiști, nu este o soluție ci o acutizare a crizei”, a transmis PPDA.

loading...

Comments are closed.