Alte știri

Cu ce se ocupă Ashley Biden, fiica lui Joe Biden. Care sunt asemănările dintre ea și Ivanka Trump

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ashley Biden este fiica viitorului președinte al Statelor Unite, Joe Biden, și este în prezent directorul general al Centrului de Justiție din Delaware, transmite Telegraph.md, cu referire la NewsIn.md

Ashley Biden are 39 de ani, la fel ca Ivanka Trump, și este fiica cea mică a noului președinte al Americii. Este căsătorită din 2012 cu Howard Krein, un chirurg estetician și om de afaceri.

Spre deosebire de Ivanka, fiica lui Donald Trump, Ashley a preferat să stea mai mult în umbra tatălui. Fiica lui Joe și Jill Biden a avut o copilărie normală și mers la un liceu privat din Bloomington, Delawere, apoi a studiat antropologia la Universitatea Tulane, potrivit Glamour.

După absolvire, Ashley a lucrat ca ospătăriță la o pizzerie din orașul ei natal. Asistența socială a devenit pasiunea ei și s-a angajat la un centru de sănătate mintală, din cadrul unei clinici de copii. Și-a luat masterul în asistență socială și apoi a lucrat în centrele de plasament și detenție pentru minori. Ashley este o susținătoare vocală a reformei în justiția americană și se opune ferm pedepsei cu moartea.

Fiica lui Joe Biden lucrează din 2014 la Centrul de Justiție Delaware, unde ocupă funcția de director general. În 2017, și-a lansat în scop caritabil o linie de îmbrăcăminte. Ashley este discretă pe conturile de socializare și postează rareori fotografii. Ea și soțul ei nu au deocamdată copii.

Emmanuel Macron și Angela Merkel cer o reformă urgentă a sistemului de frontiere deschise al spaţiului Schengen

loading...

Comments are closed.