Alte știri

Cum va circula transportul public din capitală în zilele de sâmbătă și duminică

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sâmbătă și duminică, 4-5 iulie, circulația transportului public municipal, troleibuze și autobuze, va fi organizată în regim obișnuit, cu activitate pe parcursul întregii zile, transmite Telegraph.md

Primarul general, Ion Ceban, a solicitat operatorilor municipali de transport: Î.M. „Regia Transport Electric” și Î.M. „Parcul Urban de Autobuze” să asigure mai multă responsabilizare pentru personalul care activează pe rute, șoferi și taxatori, care trebuie să reprezinte un model pentru călători prin utilizarea mijloacelor de protecție împotriva infecției COVID-19: să fie echipați corespunzător cu salopete, măști, mănuși, viziere sau ochelari de protecție; în interiorul unităților de transport public să existe suficiente recipiente cu dezinfectant pe bază de alcool, iar pasagerii să aibă acces la ele, pentru dezinfectarea mâinilor.

Mai mult, taxatorii trebuie să se asigure că pasagerii care urcă în troleibuze și autobuze poartă mască de protecție și că aceasta este pusă corespunzător pe față, adică acoperă gura și nasul.

Citește și: Cum respectă transportatorii și pasagerii din Republica Moldova regulile anti COVID-19

loading...

Comments are closed.