Social

De 9 ani, Centrul Maternal „În brațele mamei” al Misiunii Sociale „Diaconia” ajută mamele să își crească copiii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Centrul Maternal „În brațele mamei” al Misiunii Sociale „Diaconia” împlineşte 9 ani de la fondare. Timp în care, aici, au primit ajutor 130 de mame și copilașii lor.

Deja de 9 ani, Centrul ajută mamele cu copii nou-născuți, constrânse să recurgă la abandon, mame solitare, mame minore, mame provenite din familii cu venituri mici sau marginalizate, gravide în ultimul trimestru de sarcină, aflate în situație de risc.

Mihaela Belei, coordonator de program: „Mark Twain spunea – bunătatea este limbajul pe care surdul îl poate auzi și orbul îl poate vedea.  Aceasta este cea mai de preț lecție pe care am învățat-o în cei 9 ani de Centrul Maternal „În brațele mamei”. Pentru că orice om se schimbă dacă primește dragoste, înțelegere și bunătate. Asta încercăm noi să dăruim zilnic mamelor și copilașilor, pentru ca împreună să reușim să trecem de perioadele grele din viața lor.”

În cadrul proiectului toate cuplurile mamă-copil beneficiază de întreținere și cazare, asistență spirituală, consiliere juridică, consiliere psihologică, grup de auto-ajutor, educație parentală, informare despre serviciile sociale prevăzute de legislație, ajutor în perfectarea actelor, încadrarea în câmpul muncii etc.

Citește și: FOTO // Xenia Deli a publicat pentru prima dată o fotografie în care se vede fața fetiței sale

 

loading...

Comments are closed.