Alte știri

De la Guvern… la televiziune? Chicu a anunțat ce intenționează să facă după plecarea din funcție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ion Chicu anunță că își va lua o vacanță după ce eliberează fotoliul de premier. Ulterior, acesta intenționează să expedieze CV-ul companiilor din țară și afirmă că nu este exclus ca acesta să ajungă la vreun post de radio sau televiziune, transmite Telegraph.md, cu referire la Zugo.md

Declarațiile au fost făcute după ce premierul a fost întrebat, în cadrul conferinței de presă susținute la final de mandat, ce planuri are pentru viitor. Acesta a precizat, însă, că nu este încă decis ce va face mai departe.

„Am nevoie de odihnă, ca să îmi recuperez resursele, inclusiv ale organismului. Voi începe a expedia CV-uri, așa cum face fiecare om când rămâne fără serviciu. Nu e exclus că vreun CV o să vină și în cutiuțele poștale la unele posturi de televiziune sau radio din țară”, a spus Chicu.

Precizăm că, anterior, în cadrul unei emisiuni televizate, Chicu declara că i-ar plăcea să adreseze întrebări „unuia ca el”.

Amintim că astăzi este ultima zi de mandat a lui Ion Chicu. Pe 1 ianuarie, Maia Sandu urmează să prezinte candidatura pentru funcția de prim-ministru interimar, iar conform legislației, potrivit șefei statului, funcționarul urmează să fie membru al actualului Executiv.

Citește și: Care au fost lecțiile învățate de Alexandr Stoianoglo în 2020: „Cel mai complicat an din viața mea”

loading...

Comments are closed.