Alte știri

De la Guvern… la televiziune? Chicu a anunțat ce intenționează să facă după plecarea din funcție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ion Chicu anunță că își va lua o vacanță după ce eliberează fotoliul de premier. Ulterior, acesta intenționează să expedieze CV-ul companiilor din țară și afirmă că nu este exclus ca acesta să ajungă la vreun post de radio sau televiziune, transmite Telegraph.md, cu referire la Zugo.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Declarațiile au fost făcute după ce premierul a fost întrebat, în cadrul conferinței de presă susținute la final de mandat, ce planuri are pentru viitor. Acesta a precizat, însă, că nu este încă decis ce va face mai departe.

„Am nevoie de odihnă, ca să îmi recuperez resursele, inclusiv ale organismului. Voi începe a expedia CV-uri, așa cum face fiecare om când rămâne fără serviciu. Nu e exclus că vreun CV o să vină și în cutiuțele poștale la unele posturi de televiziune sau radio din țară”, a spus Chicu.

Precizăm că, anterior, în cadrul unei emisiuni televizate, Chicu declara că i-ar plăcea să adreseze întrebări „unuia ca el”.

Amintim că astăzi este ultima zi de mandat a lui Ion Chicu. Pe 1 ianuarie, Maia Sandu urmează să prezinte candidatura pentru funcția de prim-ministru interimar, iar conform legislației, potrivit șefei statului, funcționarul urmează să fie membru al actualului Executiv.

Citește și: Care au fost lecțiile învățate de Alexandr Stoianoglo în 2020: „Cel mai complicat an din viața mea”

loading...

Comments are closed.