Alte știri

Declarația PLDM după victoria Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Liberal Democrat din Moldova aduce mulțumiri cetățenilor Republicii Moldova, care, grație votului acordat în turul doi al alegerilor prezidențiale din data de 15 noiembrie 2020, au făcut posibilă victoria candidatului pro-european Maia Sandu, transmite formațiunea prin intermediul unui comunicat de presă.

Mobilizarea fără precedent a electoratului pro-european scrie o nouă filă în istoria Republicii Moldova și oferă o importantă șansă de viitor țării noastre, menționează partidul lui Vlad Filat.

Vladimir Putin a felicitat-o în mod oficial pe Maia Sandu, președintele ales al Republicii Moldova

De asemenea, PLDM aduce sincere felicitări Maia Sandu, Președintelui ales al Republicii Moldova, cu ocazia victoriei în alegerile prezidențiale și îi dorește să reușească să își îndeplinească promisiunile electorale, așa cum așteaptă de la ea toți cei ce au susținut-o în alegeri.

PLDM califică victoria Maiei Sandu drept un pas important în procesul de democratizare a țării. Însă, urmează de făcut și alți pași la fel de importanți, pentru a valorifica la maximum oportunitățile apărute în urma acestor alegeri. Rezultatele scrutinului din 15 noiembrie demonstrează fără echivoc că opțiunea cetățenilor Republicii Moldova este pro-europeană.

Europarlamentar român: Alegerile din Republica Moldova nu ar fi fost câștigate de Maia Sandu fără ajutorul lui Renato Usatîi

loading...

Comments are closed.