Politic

Deputata Maria Ciobanu o atacă dur pe ministra Justiției, Olesea Stamate: Dumnezeu să ne ferească de judecata măgărească!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministra Justiției, Olesea Stamate, a fost atacată dur într-un comentariu de către deputata blocului ACUM, Maria Ciobanu. Reacția agresivă a deputatei a venit după ce ministra s-a implicat în concursul de la Consiliul Superior al Magistraturii în selectarea celor doi judecători la Curtea Constituțională.

Olesea Stamate a trimis o listă la CSM cu candidații care nu trebuie să treacă concursul. Potrivit ministrei Justiției din Guvernul Sandu, doamnele Domnica Manole și Tatiana Răducanu nu au ce căuta la Curtea Constituțională. Acest lucru a înfuriat-o la culme pe deputata Ciobanu.

„Dumnezeu să ne ferească de judecata măgărească! Să înțeleg, doamnă ministru, că unicul „integru” și „merituos” este Grosu? Cât tupeu să sugerezi că Manole și Răducanu trebuie excluse din concurs! Poate Dvs sunteți mai cu merite?!”, a scris Maria Ciobanu la postare făcută pe facebook de Olesea Stamate. Ministra nu i-a dat nici o replică deputatei care a votat-o în guvern.

Până la moment, postarea a adunat 52 de like-uri, iar comentariu a adunat 27 de like-uri. Precizăm că la doar o lună de când a devenit ministra Justiției, Olesea Stamate a plecat în concediu de odihnă. Ea este ministra care și-a cumpărat în acest an un Porsche de peste 50 de mii de euro.

loading...

Comments are closed.