Detalii de la Poliție despre bărbatul care a descărcat o cantitate de mere în fața MAIA

Bărbatul de 38 de ani care a descărcat o cantitate mare de mere în fața Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare din centrul capitalei se afla sub influența substanțelor narcotice, transmite Poliția.

Acesta a refuzat să înlăture dezordinea provocată în spațiul public și a manifestat un comportament specific. Fiind escortat la Dispensarul Republican de Narcologie și prelevate probele biologice, rezultatul a fost pozitiv la consumul de marijuana, fapt recunoscut și de el.

Ulterior a fost condus la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru documentare pentru huliganism și încălcarea regulilor de asigurare a curățeniei.

Acesta riscă dosar penal și pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate produsă de alte substanțe.

Potrivit sursei, individul are antecedente penale, fiind de mai multe ori certat cu legea.

Câteva tone de mere au fost descărcate în fața Ministerului Agriculturii, în semn de protest față de lipsa pieței de desfacere pentru producătorii agricoli din Moldova, precum și față de atitudinea nepăsătoare a guvernării PAS în raport cu sectorul agrar și problemele cu care se confruntă astăzi fermierii. Acțiunea a avut loc în cadrul unui flashmob, organizat de Partidul „ȘOR” și mai mulți producători agricoli.

Protestatarii prezenți la eveniment au criticat în termen duri acțiunile guvernării și au acuzat puterea PAS că i-a abandonat pe producătorii agricoli.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share