Politică

Din tot ce a spus Dodon despre miliard și aeroport, Andrian Candu are pretenții doar la ordinea subiectelor din agenda CSS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a convocat astăzi ședința Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova, iar în agendă au fost incluse mai multe subiecte importante pentru țară.

Astfel, în cadrul ședinței au fost discutate patru subiecte de importanță majoră:

  1. continuarea investigației fraudei bancare;
  2. acțiunile intreprinse privind reîntoarcerea Aeroportului Internațional Chișinău în gestiunea statului;
  3. derularea investigațiilor privind schemele de contrabandă în proporții deosebit de mari; și
  4. dinamica situației epidemiologice în țară.

Dodon a dat asigurări că toți cei implicați în crimele de rezonanță vor fi trași la răspundere și pedepsiți conform legislației.

”Hoții trebuie să stea la pușcărie!”, a declarat șeful statului.

La scurt timp după ce Igor Dodon a anunțat rezultatele ședinței CSS de astăzi, Andrian Candu s-a arătat deranjat de ordinea subiectelor din agenda CSS, menționând că informațiile despre aeroport și miliard sunt ”teze” pe care le-a mai auzit.

”După 2 luni de situație excepțională, cu o statistică îngrijorătoare, în condițiile în care mii de oameni au rămas fără venituri, sute de afaceri au intrat în faliment sau sunt pe punctul să falimenteze, medicii sunt infectați în masă, instituțiile educaționale sunt închise, iar părinții deja de săptămâna viitoare ar putea reveni la muncă… subiectul pandemiei este cu numărul 4 și ultimul în agenda Consiliului Suprem de Securitate”, a scris Candu pe pagina sa de pe Facebook.

TV8: Andrian Candu a fost atenționat indirect pentru implicarea în pregătirea furtului miliardului

loading...

Comments are closed.