Social

Directorul general adjunct al ANSA a efectuat o vizită de lucru în raioanele Ștefan-Vodă și Căușeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Directorul general adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Oleg Lișcenco, a efectuat o vizită de lucru în raioanele Ștefan-Vodă și Căușeni. Astfel, au fost vizitate Postul de inspecție la frontieră Tudora–Starokazacie și Direcția Teritorială pentru Siguranța Alimentelor Căușeni (cu raza de acoperire și a raionului Ștefan-Vodă), transmite Telegraph.md

Pe parcursul vizitei, Oleg Lișcenco a avut o întrevedere cu un reprezentant al mediului de afaceri, deținător de plantații de pomi fructiferi și depozit frigorific, în cadrul căreia s-a discutat despre cele mai stringente probleme cu care se confruntă agricultorii din acest sector. Vizita conducerii ANSA a coincis cu perioada de  prelevare a probelor pentru investigații de laborator, cu scopul de a efectua certificarea la exportul produselor agricole.

La fel, în cadrul întrevederii cu reprezentanții Direcției Teritoriale pentru Siguranța Alimentelor Căușeni (cu raza de acoperire și a raionului Ștefan-Vodă), au fost discutate problemele curente care apar la nivel de organizare a activităților și soluționarea lor.

Citește și: ANSA a efectuat controale inopinate în zonele de agrement din Vadul lui Vodă. Ce încălcări a depistat

loading...

Comments are closed.