Politic

DOC // Boris Marcoci fost înregistrat oficial în calitate de candidat PAS la funcția de primar al municipiului Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Boris Marcoci fost înregistrat oficial în calitate de candidat PAS la funcția de primar al municipiului Bălți și va fi primul în buletinul de vot, informează Telegraph.md

„E un început frumos spre o victorie pentru orașul nostru și oamenii săi.

Am mai spus-o și o voi repeta, de cîte ori va fi cazul: Bălțul are nevoie de drumuri bune, infrastructură dezvoltată, parcări moderne, Bălțul merită cele mai frumoase și sigure terenuri de joacă pentru copii, bălțenilor trebuie să le oferim locuri de muncă bine plătite și zone de agrement pe placul tuturor, unde oamenii să se odihnească și să socializeze. Merităm cu toții apă potabilă de calitate, spitale, școli și grădinițe dotate cu tot necesarul.

Acum, toate acestea sunt mai aproape și mai realizabile decât oricând. Împreună vom oferi municipiului bunăstarea pe care o merită. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a punctat Boris Marcoci.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Ar putea fi o imagine cu text care spune „circumscripției Secretara L.Ş. circumscripție PreÈedinta Consiliului electorale electorale electoral municipale municipale Bălți Bălți r. 2 nr. Comisia electoral. Prezeta Politic primar Se Electorală poate hotărâre taouelnoy "Partidul municipiului înregistrează intră Acțiune Bălți Marcoci Centrală vigoare (adresa: contestată str. decurs data alegerile Boris calitate Alecsandri, zile adoptării locale de din aduce 119, 21.11.2021 concurent mun. calendaristice cunoștința din electoral Chișinău). data partea pentru adoptării concurentului Partidului de funcția лr.2 Ohi SERDIUC Irina CEMÃRTAN t”

loading...

Comments are closed.