Alte știri

DOC // Deputatul Igor Grosu ar putea răspunde penal pentru provocările din Zona de securitate. Un deputat a sesizat PG

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist Vlad Bătrîncea anunță că a depus sesizare la Procuratura Generală privind acțiunile ilegale ale deputatului PAS, Igor Grosu care a blocat accesul la vot al cetățenilor din Transistria, transmite Telegraph.md

„Toți cetățenii țării sunt egali în fața legii și toți trebuie să respectăm cu strictețe spiritul și norma legală. La fel, toți cetățenii Republicii Moldova trebuie să fie tratați egal. În data de 1 noiembrie, întreaga țară a asistat la acțiuni brutale și ilegale din partea unui grup restrîns de persoane, din care a făcut parte și deputatul PAS, Igor Grosu.

Deputatul, ajutat de cîteva persoane, a blocat un drum public, a blocat traficul rutier și a împiedicat libera circulație a persoanelor pe teritoriul țării noastre. La fel, deputatul Grosu, cu suportul unui grup mic de persoane, au blocat și au încălcat dreptul la vot al cetățenilor Republicii Moldova, drept prevăzut de Constituție. Igor Grosu și-a mai permis să lanseze acuzații dure și defăimătoare la adresa cetățenilor moldoveni din estul țării, numindu-i „separatiști”.

În legătură cu aceste acțiuni ilegale, am depus astăzi o sesizare la Procuratura Generală, să fie luate măsuri de urgență pentru a stabili aceste ilegalități, iar persoanele responsabile, să fie trase la răspundere.”, a scris Bătrîncea într-o postare pe Facebook.

Nedumerirea diasporei: „Cum de am ajuns să alegem între doi membri din coaliția Kozak?”

loading...

Comments are closed.