Alte știri

DOC OFICIAL // Ilan Șor îi va plăti Maiei Sandu peste 50 000 lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Ilan Șor a fost obligat să-i achite Maia Sandu o sumă de 51 mii lei, pentru unele declarații din 2018, informează Telegraph.md, cu referire la hotărârea instanței de judecată.

Potrivit hotărârii Judecătoriei Chișinău, sediul Centru din 21 ianuarie 2021, a fost admisă parțial cererea Maiei Sandu în contradictoriu cu Ilan Șor ce vizează apărarea onoarei, demnității, reputației profesionale și încasarea prejudiciului moral. Instanța a mai decis să-l oblige pe Ilan Șor să dezmintă declarațiile din 2018, precum că Maia Sandu a primit bani în plic de la Vlad Filat.

Citește și: Igor Dodon regretă incompetența Maiei Sandu de a purta dialog cu Transnistria: „Orice tentative de a face presiuni sunt neproductive”

”Astăzi am câștigat în prima instanță procesul intentat contra lui Ilan Șor pentru minciună și defăimare. Instanța îl obligă pe Ilan Șor să dezmintă public minciuna că aș fi primit bani în plic. E doar una dintre minciunile folosite de oponenții mei politici în încercarea de a opri venirea la putere a unor politicieni care lucrează pentru popor. Dacă decizia primei instanțe va fi păstrată, Ilan Șor va trebui să-mi plătească despăgubiri de 50.000 de lei. Voi dona acești bani unor familii nevoiașe. Sunt banii cetățenilor”, a declarat Maia Sandu, după pronunțarea hotărârii.

Hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Citește și: Deputat: ”Expertul” Valeriu Pașa, corcolit de opoziție, este un mercenar plătit inclusiv de la Platforma DA

loading...

Comments are closed.