După Olesea Stamate, și ministrul de Externe, Nicu Popescu, a plecat în concediu! Cine rămâne să lucreze în Guvernul Sandu?

ministrul de Externe Nicu Popescu a plecat în concediu, Cine rămâne să lucreze în Guvernul Sandu, alianta acum psrm, nicu popescu razboi civil 1992, 

În plin proces de “dezoligarhizare” a statului, miniștrii din Guvernul Sandu, rând pe rând pleacă la odihnă, asta deși nu a trecut nici două luni de când au fost numiți în funcții. După ce ieri ministra Justiției Olesea Stamate a placat în concediu, astăzi aflăm că și ministrul de Externe Nicu Popescu la fel a plecat în concediu.

Surse din cadul Ministerului de Externe au declarat pentru Deschide.MD că Popescu a plecat în concediu cu acordul premierului Maia Sandu, asta chiar dacă el a fost învestit în funcția respectivă cu o lună și trei săptămâni în urmă, mai exact pe 11 iunie 2019.
 
Potrivit Regulamentului Executivului, aprobat acum un an, „Concediul membrilor Guvernului se acordă planificat de către Prim-ministru”. Astfel Popescu este al doilea ministru din cabinetul Sandu care a mers în concediu, în pofida declarațiilor premierului că echipa sa „lucrează câte 20 de ore pe zi, încercând să remedieze dezastrul descoperit”.
 
Amintim că și Olesea Stamate, ministrul Justiției, după o lună de când a fost numită în funcție, și-a luat concediu de odihnă. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Ministerului Justiției. De menționat că mai mulți fruntași ai Platformei DA cer demisia ministrei Stamate pe motiv că s-a implicat ilegal în concursul de selectare a judecătorilor la Curtea Constituțională. Lidera PAS Maia Sandu nu a venit nici cu o reacție în acest sens. 
Related image
Total
0
Shares
Total
0
Share