Politic

După Victor Ponta, Mihai Tudose îi urează succes în alegeri lui Pavel Filip: „Succes în tot ceea ce ți-ai propus pentru țară”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul prim-ministru al României, Mihai Tudose i-a transmis un mesaj de felicitare și susținere prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip. Acesta a postat un mesaj pe Facebook în care i-a transmis succes premierului moldovean în cursa electorală pe circumscripția Strășeni.

La mulți ani prietene drag! Să vă dea Dumnezeu un an nou minunat atât ție cât și Moldovei! Succes în alegerile ce vin, succes în tot ceea ce ți-ai propus pentru țară! Sunt convins că vei câștiga și că , împreună cu echipa ta, împreună cu noi cei ce-ți suntem alături vei face ca victoria din alegeri să fie și victoria Moldovei! Succes!”, se conţine în mesajul fostului premier al României.

Drept răspuns, Pavel Filip a mulțumit lui Mihai Tudose pentru cuvinte frumoase și încredere. “Apreciez, stimate dle Mihai Tudose, cuvintele calde și sincere. Vă mulțumesc pentru prietenie și încredere. La mulți ani!”, a postat Pavel Filip.

Amintim că ieri, Victor Ponta, un al fost șef al Executivului de la București a transmis sincere felicitări și i-a urat lui Pavel Filip și echipei guvernamentale succese în alegeri spunând că alegerile Parlamentare din februarie sunt foarte importante pentru viitorul Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.