Alte știri

Femeie ucisă în timp ce fiica sa lua lecții online. În casă se aflau mai aflau alți cinci copii

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie din Indiantown, Florida, SUA, a fost ucisă în timp ce fiica sa de 10 ani era la prima lecție online alături de o profesoară și de ceilalți colegi de clasă. În casa unde a avut loc crima mai erau cinci copii, notează CNN, citat de Libertatea.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Victima, Maribel Rosado Morales, în vârstă de 32 de ani, a fost ucisă în fața a patru dintre propriii copii și a doi nepoți mici de fostul iubit, care i-a cerut socoteală pentru un videoclip postat pe Facebook, anunță Biroul Șerifului din comitatul Martin.

Potrivit anchetatorilor, profesoara fetei care era la lecția online a auzit scandal în casă și a reușit să mute transmisia înainte de a se auzi împușcăturile care i-au fost fatale mamei elevei sale.

“Profesoara a spus că a mutat transmisia pentru ca să nu audă nimic ceilalți copii, iar apoi a văzut cum fetița de 10 ani își pune mâinile la urechi”, a declarat șeriful William Snyder, adăugând că ecranul a devenit negru imediat după reacția copilului. Ulterior s-a constatat că un glonț a lovit computerul.

Suspectul, Donald Williams, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat de o echipă Swat, după ce a fugit cu bicicleta. Potrivit șerifului, el a dat deja o “mărturisire completă”.

Donald Williams a fost acuzat de omor, precum și alte infracțiuni. Șeriful a precizat că suspectul va fi acuzat și de furt, și de atac armat la domiciliu și că ar putea exista pedepse suplimentare din cauza prezenței copiilor în timpul presupusei crime.

Fata, care urmează școala elementară Warfield, era la prima zi de cursuri online după ce pandemia coronavirus a obligat școlile din zonă să apeleze la o astfel de măsură.

Florida este unul dintre cele mai afectate state din SUA, cu peste 542.000 de infecții.

Citește și: Florida va plăti 2 milioane de dolari unui bărbat afro-american care a stat 43 de ani în închisoare. Care este motivul

loading...

Comments are closed.