FLOREȘTI // Un bărbat și-a ucis concubina, din cauza geloziei și i-a aruncat cadavrul în curtea casei. Asasinul mai are un omor pe conștiință

 

Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce și-a ucis concubina, iar cadavrul l-a aruncat în curtea unei case părăsite, informează Deschide.md

Cadavrul victimei, o femeie în vârstă de 50 de ani, a fost găsit zăcând ieri-dimineață, în localitatea Putinești, din raionul Florești. Medicii-legiști au stabilit că decesul a survenit, după ce femeia a fost înjunghiată în gât de două ori cu un obiect ascuțit.

Ulterior, au oamenii legii au stabilit că aceasta ar fi fost ucisă de către concubinul ei, un bărbat în vârstă de 51 de ani, pe care l-au găsit acasă. Inițial, dânsul le-ar fi spus polițiștilor că, femeia s-a dus la magazin și nu s-a mai întors.

Însă, după ce a fost reținut, acesta și-a recunoscut vina. Bărbatul le-ar fi declarat polițiștilor că ar fi ucis-o pe femeie, după ce au consumat alcool, iar între ei s-ar fi iscat o ceartă din cauza geloziei.

Pe numele său a fost pornită o cauză penală, iar anterior acesta și-a ispășit pedeapsa într-o instituție penitenciară pentru omor.

Citește și: CĂUȘENI // În weekend va fi organizat un maraton de vaccinare anti-COVID-19. Ce seruri vor fi disponibile

Total
0
Shares
Total
0
Share