Fostul coproprietar al site-ului Agora.md: Modul cum a acționat astăzi ACUM-PSRM nu a fost nicidecum în spiritul legii

Jurnalist către Guvernul Sandu, Diaspora nu se va întoarce, Iată din care motive, ion mischevca, alianta acum psrm, moldovenii din italia, la munca peste hotare, locuri de munca moldova, salarii moldova, 

Modul cum a acționat azi Parlamentul în cazul lui Eduard Harunjen este exact același pe care l-a utilizat PD în timpul guvernării sale – pe ocolite, cu tertipuri legislative, care NU SUNT nicidecum în spiritul legii. Opinia aparține lui Dumitru Ciorici, co-fondator al portalului de știri Agora.

“Urmând această logică, orice lege, orice decizie din trecut poate fi anulată, inclusiv efectele ei. Mâine ne putem trezi că Vladimir Voronin n-a plecat legal din funcție și încă e președinte. Asta deja e bardac legislativ. Înțeleg importanța momentului, dar CARE e GARANȚIA că asta nu se mai întâmplă? Care e garanția că actuala guvernarea nu preia tacticile și schemele vechi?!”, se întreabă Ciorici.

În viziunea sa, una e clar: “Așa cum a fost violată legea și Constituția moldovenească din 2009 încoace cred că nu s-a mai întâlnit în lume…”.

Amintim că astăzi deputații din blocul ACUM împreună cu socialiștii au votat un proiect de lege prin care au decis că numirea lui Eduard Harunjen în funcția de Procuror General în 2016 ar fi fost ilegală. Prin această metodă politică, majoritatea parlamentară vrea să-l demită pe actualul procuror pentru a-l pune în loc pe un apropiat de-a lui Dodon, asta deși Năstase și Maia Sandu au vorbit de nenumărate ori de un “procuror european”.

Procurorul General oferă detalii despre procesul penal privind finanțarea ilegală a PSRM, eduard harujen procuratura generala republica moldova, socialistii dodon putin, finantarea partidelor politice, 

Total
0
Shares
Total
0
Share