Alte știri

FOTO // A fugit de acasă, posibil la Chișinău: O familie din Vulcănești cere ajutorul oamenilor pentru a-și găsi fiica

Pinterest LinkedIn Tumblr

A fugit de acasă și este de negăsit. Minora de 16 ani, care apare în imagine locuiește în orașul Vulcănești. Fata este căutată de familie și rude, deja de două zile, transmite Telegraph.md, cu referire la Echipa.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Disperați, părinții au cerut și ajutorul polițiștilor. Aceștia le-ar fi declarat reprezentanților legii că fiica lor ar fi ieșit din casă în prima jumătate a zilei de 22 august, în jurul orei 11.00 fără să anunțe pe cineva și nu a mai revenit acasă.

Din informațiile preliminare se cunoaște că ea s-ar putea afla în Chișinău. Emma Rudenco are înălțimea de 1.65m, ochii verzi spre căprui și părul șaten. În ziua dispariției, ea purta un hanorac oranj, blugi gri și adidași de culoare albă.

Tot părinții le-ar mai fi spus polițiștilor că, anterior, copila nu ar mai fi plecat niciodată de acasă pe o perioadă atât de lungă. În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe minora de 16 ani din imagine și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 988 270.

Orice informație poate fi utilă.

Citește și: Grupul de lucru creat la solicitarea lui Ceban a stabilit cauzele reapariției mirosului urât în capitală

 

loading...

Comments are closed.