FOTO // Beat, agresiv și cu arma în mână: Un șofer a fost încătușat după ce a amenințat cu un pistol paznicul unei piețe

Beat, agresiv și cu arma în mână. Un bărbat de 40 de ani a fost reținut după ce a amenințat cu un pistol paznicul unei piețe din capitală. Totul s-a petrecut în noaptea de 15 iulie la o piață agricolă de pe strada Calea Basarabiei, informează Echipa.md

Polițiștii au fost alertați la ora 01.30. Victima a sunat la poliție și a declarat că un bărbat a încercat să intre cu vehiculul pe teritoriul pieței însă accesul i-a fost refuzat pe motivul că ultimul era în stare de ebrietate. Atunci individul a scos un pistol și l-a amenințat pe paznic cu moartea.

La fața locului a venit și poliția. Polițiștii au stabilit că pentru arma pe care o avea bărbatul nu este necesar un permis special. În timpul documentării, oamenii legii au simțit un miros puternic de alcool de la șofer, prin urmare a fost chemat și un echipaj INSP. Bărbatul, însă, a refuzat să treacă testarea alcoolscopică.

În rezultat, agresorul s-a ales cu un dosar penal, iar oamenii legii i-au luat permisul de conducere pentru șofat în stare de ebrietate. Totodată, oamenii legii i-au luat arma, iar el este cercetat și pentru că a amenințat paznicul.

Citește și: FOTO // Un copil în vârstă de 2 ani a rămas blocat în mașina părinților, la Bălți. Ce a urmat

Total
0
Shares
Total
0
Share