FOTO // Cum arăta Angelina Jolie în adolescență și cum arată acum. Prin ce transformări a trecut vedeta

Angelina Jolie, cum arata acum Angelina Jolie, Brad Pitt, copiii Angelina Jolie
 

Angelina Jolie este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul anilor, vedeta a trecut prin numeroase schimbări de look, scrie libertatea.ro.

Angelina Jolie este frumoasă, însă sunt voci care susțin că frumusețea sa se datorează și intervențiilor estetice pe care aceasta și le-ar fi făcut. Printre intervențiile la care aceasta ar fi rinoplastie, lifting facial și corectarea bărbiei.

De altfel, unele diferențe se observă în fotografiile care o prezintă pe Angelina Jolie așa cum arăta ea în adolescnță și cum arată acum.

Angelina Jolie este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. În plan personal, actrița a fost căsătorită de trei ori. Între anii 1996-2000, ea a fost măritată cu Jonny Lee Miller. Din anul 2000 până în anul 2003, a format o familie cu Billy Bob Thornton.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, 44 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004. În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne.

După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

Citește și: FOTO: Vrea să-l facă gelos pe Brad Pitt? Angelina Jolie a pozat COMPLET GOALĂ pentru o revistă celebră

Total
0
Shares
Total
0
Share