Social

FOTO // Gestul unei moldovence la frontieră care a făcut-o cu dosar penal

Pinterest LinkedIn Tumblr

O moldoveancă a aruncat un document falsificat în urna de gunoi, fiind încrezută că nu va fi observată și va reuși să evite răspunderea penală. Cazul a avut loc astăzi, 8 octombrie, în punctul de trecere a frontierei Leușeni, transmite Telegraph.md, cu referire la Safenews.md

Potrivit informațiilor, dimineața, pe sensul de intrare în țară s-a prezentat un microbuz de rută Spania-Moldova, iar printre pasageri a fost legitimată o femeie de 55 de ani.

La controlul de frontieră, aceasta a manifestat un comportament agitat. Astfel, polițiștii de frontieră au luat decizia de a efectua un control suplimentar.

Deși asupra persoanei și bagajului care îl deținea nu au fost depistate careva nereguli, unul dintre inspectori a observat când moldoveanca a aruncat un pachet la coșul de gunoi. În rezultatul ridicării pachetului respectiv, s-a depistat o carte de identitate românească cu semne vădite de falsificare.

Fiind audiată, femeia a declarat că și-a perfectat acest document în Spania, prin intermediul unei conaționale, pentru a se putea angaja în câmpul muncii. Cea din urmă a ajutat-o să se angajeze și, ulterior, să-i fie percepută plata pentru perfectarea actului din salariu.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și stabilirea celorlalte persoane implicate.

FOTO // Situația pe teritoriul capitalei după ploile torențiale de ieri. Autoritățile ne cer să evităm ieșirile

loading...

Comments are closed.