Alte știri

FOTO // În contextul alegerilor parlamentare anticipate, conducerea PSRM a avut ședințe în mai multe raioane

Pinterest LinkedIn Tumblr

Socialiștii Corneliu Furculiță și Nicolae Pascaru au desfășurat mai multe ședințe cu organizațiile raionale ale PSRM din Telenești, Orhei, Rezina și Șoldănești, transmite Telegraph.md

Astfel, demnitarii au discutat cu liderii și activiștii din raioane situația politică curentă și pregătirea pentru alegerile din 11 iulie 2021.

Socialiștii anunță că merg într-un bloc electoral alături de PCRM în aceste alegeri, deoarece Republica Moldova riscă să cadă sub control extern prin intermediul unor politicieni de dreapta, iar consolidarea forțelor politice ce pledează pentru suveranitatea Moldovei este un pas politic înțelept, asumat de partidul socialiștilor.

„În următorul Parlament trebuie să avem o majoritate de deputați ce nu văd Moldova ca pe un proiect temporar care mai apoi să devină o provincie a României, și nici o sursă de îmbogățire personală pentru implicarea țării în jocuri geopolitice împotriva Rusiei…

Trebuie să avem un Parlament cu oameni devotați Moldovei și intereselor sale naționale. Anume cu această listă de oameni venim noi în fața oamenilor.

Cu echipa Blocului Electoral al Socialiștilor și Comuniștilor – Moldova are viitor!” scrie Nicolae Pascaru

De asemenea, Furculiță și Pascaru au efectuat astfel de vizite și pe parcursul zilelor de vineri și duminică, săptămâna trecută, în raioanele Criuleni, Dubăsari, Anenii Noi, Hâncești, Ialoveni, Călărași, Strășeni, Ungheni și Nisporeni.

Citește și: Socialiștii continuă pregătirile pentru alegerile parlamentare din 11 iulie 2021

loading...

Comments are closed.