Alte știri

FOTO // În plină pandemie, la Orhei a fost inaugurat Pomul de Crăciun

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, în plină pandemie, la Orhei a fost dat startul sărbătorilor de iarnă. Anunțul a fost făcut chiar de către Ilan Șor.

“A devenit deja tradiție ca Orheiul să se transforme, în fiecare an, în capitala de iarnă a țării. Cel mai viu, mai frumos și mai optimist oraș din Republica Moldova.

În acest an complicat, când emoțiile pozitive ne lipsesc atât de mult tuturor, atmosfera de sărbătoare are menirea să fie, oarecum, un leac pentru tratarea tristeții și disperării. Deci vă îndemn să uităm de probleme și tristeți și să ne bucurăm de anul care ne bate la ușă!

Pentru ai susține pe scumpii mei orheieni, pentru buna lor dispoziție și speranța într-un viitor mai luminos, astăzi, în tot orașul au fost aprinse mii de luminițe de sărbătoare, iar în centrul localității a fost amenajat Pomul de Crăciun, cel mai frumos din Moldova și chiar din afara ei.

Luminițele de pe brad au fost aprinse de un Moș Crăciun adevărat. Iar îndrăgiții interpreți Natalia Gordienko, Ionel Istrati și oaspetele nostru din România Nicoleta Nucă l-au ajutat să creeze o adevărată atmosferă de sărbătoare.

Sărbători Fericite, dragii mei! Vă doresc tuturor multă sănătate!

Să fiți fericiți!”, a transmis Șor prin intermediul paginii sale de pe Facebook.

La eveniment au participat inclusiv deputați din Fracțiunea Șor și din Platforma Pentru Moldova.

Amintim că prin hotărârile CNESP au fost interzise unele evenimente, în contextul numărului mare de infectări cu COVID-19 la nivel național.

ULTIMA ORĂ // CNES a admis cererea PAS privind inaugurarea Maiei Sandu în prezența a 250 de persoane

loading...

Comments are closed.