Politic

(foto) La protestul PAS cu DA au fost observați mai mulți bărbați ținându-se de mână

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți bărbați au fost surprinși ținându-se de mână în timpul marșului de protest organizat de către PAS, PLDM și Platforma DA. Bărbații care se țineau de mână mergeau chiar în spatele lui Andrei Năstase.

Comunitatea LGBT este alături de Andrei Năstase chiar din prima zi de protest, când în fața Primăriei Chișinău a fost surprinsă Angelica Frolov, lesbiană declarată, tot ea și liderul comunității LGBT din Moldova, însoțită de mai multe femei.

Nu este prima dată când homosexualii din Moldova susțin partidele de opoziție PAS și Platforma DA. În campania prezidențială din 2016, Frolov a susținut-o deschis pe lidera PAS, îndemnând toți homosexualii din Moldova să o voteze în calitate de Președinte pe Maia Sandu.

LGBT, LGBT alaturi de Nastase, LGBT o sustin pe Maia Sandu, PPDA, Platforma DA, PAS, protest de amploare in chisinau, protest organizat de ACUM, ACUM, Miscarea de Rezistenta Nationala, celule de rezistenta, homosexuali moldova, lesbiene, gay,jurnal tv, protest 1 iulie 2018LGBT, LGBT alaturi de Nastase, LGBT o sustin pe Maia Sandu, PPDA, Platforma DA, PAS, protest de amploare in chisinau, protest organizat de ACUM, ACUM, Miscarea de Rezistenta Nationala, celule de rezistenta, homosexuali moldova, lesbiene, gay,jurnal tv, protest 1 iulie 2018LGBT, LGBT alaturi de Nastase, LGBT o sustin pe Maia Sandu, PPDA, Platforma DA, PAS, protest de amploare in chisinau, protest organizat de ACUM, ACUM, Miscarea de Rezistenta Nationala, celule de rezistenta, homosexuali moldova, lesbiene, gay,jurnal tv, protest 1 iulie 2018

loading...

Comments are closed.