Alte știri

FOTO // Minora din imagini, de negăsit deja de o săptămână. Rudele cer ajutorul oamenilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

O minoră de 15 ani este căutată cu disperare de mama și sora sa, după ce a plecat de acasă acum o săptămână și este de negăsit, informează Echipa.md

La adresa redacției noastre s-a adresat sora mai mare a fetei și ne-a cerut ajutorul. Potrivit sursei, copila locuiește împreună cu familia sa în satul Hîrtop din raionul Florești.

În data de 16 iulie ea ar fi plecat de acasă fără să anunțe pe cineva, la telefon nu mai răspunde și nici pe rețelele de socializare nu mai este activă. Rudele au anunțat poliția chiar în acea zi, și de atunci căutările nu au mai contenit, însă, până la moment fără rezultat.

Ana Lupu are înălțimea de 1.65m, corpolența suplă, ochii verzi și părul șaten. În ziua dispariției ea purta rochia albastră pe care apare și în fotografii, iar în picioare avea o pereche de adidași roz. În acest context, persoanele care au recunoscut fata din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 060 253 215, 067 276 103 sau 112.

De asemenea, rudele roagă minora, dacă vede acest reportaj să revină acasă, sau măcar să dea vreun semn că este bine.

Citește și: Un șofer a fugit de la fața locului după ce a tamponat un copil de patru ani. Poliția încearcă să identifice bărbatul

 

loading...

Comments are closed.