Lifestyle

FOTO // O actriță română și-a încântat fanii cu cea mai provocatoare și sexy apariție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oana Cărmaciu și-a încântat fanii cu una dintre cele mai provocatoare imagini. Actrița s-a fotografiat în costum de baie, într-un cadru exotic, înconjurată de palmieri, transmite Telegraph.md, cu referire la A1.ro

La cinci luni de când a născut, Oana Cârmaciu arată senzațional în costum de baie.

Sarcina aduce mereu mari schimbări pentru o femeie, iar multor mămici le este foarte greu să slăbească după o naștere. Nu este și cazul actriței din serialul „Sacrificiul”.

Oana Cârmaciu a slăbit surprinzător de mult după naștere, astfel că la doar câteva luni de când a devenit mămica unui băiețel superb, Oana arată senzațional, fiind într-o formă de invidiat, lucru ce se poate vedea în fotografiile ei postate pe contul său de Instagram.

Oana a postat recent o fotografie pe pagina sa de socializare, în care apare într-un costum de baie negru, într-un cadru exotic, înconjurată de palmieri, pe malul unei ape. Decorul în care s-a fotografiat frumoasa actriță este unul paradiziac, iar Oana este o apariție de senzație. Arată impecabil și s-a arătat fanilor în toată splendoare ei, spre deliciul acestora, care s-au bucurat să o vadă atât de senzuală.

Comentariile au început să apară, de îndată ce a postat imaginile pe Instagram, iar fanii se întrebau unde este făcută fotografia, care se pare că este realizată în Creta, acolo unde actrița și-a petrecut concediul.

„Sputnik V”: 1 din 7 voluntari s-au plâns de efecte secundare după ce li s-a administrat vaccinul rusesc

loading...

Comments are closed.