Alte știri

FOTO // O moldoveancă a încercat să ajungă în Ucraina pe jos, ocolind punctul de trecere al frontierei

Pinterest LinkedIn Tumblr

O moldoveancă a fost reținută în timp ce încerca să ajungă în Ucraina, pe jos, ocolind punctul de trecere a frontierei Palanca, transmite Telegraph.md. Chișinăuianca și-a justificat fapta prin lipsa actelor de călătorie valabile.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

La sfârșitul săptămânii trecute, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Tudora-1 a fost sesizată de populația locală precum că în regiune o persoană necunoscută se deplasează pe autostrada Odesa-Reni, spre ieșirea din Republica Moldova. Operativ, polițiștii de frontieră au intervenit la locul unde a fost văzută persoana, iar în rezultat, la o distanța de 30 metri de linia frontierei de stat a fost și reținută. Femeia nu a putut prezenta documente de identitate, dar din spusele acesteea este moldoveancă de 40 de ani, cu viza de domiciliu la Chișinău.

La audieri cetățeanca a precizat că intenționa să ajungă în Ucraina, unde ar avea rude, însă lipsa actelor de călătorie a motivat-o să încerce clandestin să treacă granița moldo-ucraineană.

Citește și: Permisele de conducere, în topul celor mai falsificate acte depistate de poliția de frontieră în ultimele zece zile

 

loading...

Comments are closed.