Social

FOTO // O nouă intervenție de urgență a unui echipaj SMURD în sudul țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

În după amiaza zilei de 10 septembrie un echipaj SMURD Galați a efectuat o intervenție aero -medicală pentru a transporta de la Comrat la Chișinău un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a suportat politraumatism.

Pacientul a fost preluat de la spitalul raional din Comrat și adus cu elicopterul la Chișinău. Pe parcursul zborului acesta a fost strict monitorizat de un echipaj de medici și paramedici SMURD România. În urma intervenției acesta nu a suportat complicații.

La Chișinău, elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din capitală, de unde pacientul a fost preluat de Serviciul Republican Aviasan la Institutul de Medicină Urgentă pentru ulterioare îngrijiri.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020 aceasta este a șaptesprezecea operațiune aero -medicală realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

Jurnalistul Nicolae Federiuc: Maia Sandu este un politician răsuflat. Să nu-și facă iluzii

Image may contain: airplane, sky and outdoor
Image may contain: one or more people, people playing sports, sky and outdoorImage may contain: sky and outdoorImage may contain: sky, outdoor and natureImage may contain: basketball court, sky and outdoorImage may contain: one or more people, airplane and outdoorImage may contain: outdoor

loading...

Comments are closed.