Social

(Foto) Stop! Un restaurant Andy’s Pizza din Chișinău construiește o terasă, blocând total accesul pietonilor pe trotuar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul din restaurantele Andy’s Pizza, situat în sectorul Râșcani al Capitalei, a început de curând construcția unei terase de vară pentru clienții săi. Problema este că cei de la Andy’s au blocat în totalitate trotuarul și acum oamenii sunt nevoiți să meargă pe partea carosabilă pentru a-și continua drumul.

Situația problematică de pe strada Miron Costin 13/1 a fost scoasă de la inveală de un pieton revoltat. Acesta a postat pe Facebook două poze de la fața locului. „Andy’s я все понимаю, но подскажите – насколько легитимно забрать себе ВЕСЬ ТРОТУАР? Какие есть пути решения ситуации? ул. Мирон Костин 13/1”, a scris Максим Чакир.

Din câte se vede în imagini, noua terasă este în proces de construcție și încă nu este finisată.

Amintim că recent proprietarul restaurantelor „Andy’s Pizza” și „La Plăcinte”, Andrei Tranga, a fost arestat. Împreună cu alți participanți, Tranga este acuzat că a încercat să îl deposedeze de afaceri pe Viorel Varzari, proprietarul SRL „Molinart Grup”, deţinătorul mărcii comerciale „ARTINOX”, companie ce produce utilaje din oţel inoxidabil pentru prelucrarea strugurilor şi industria alimentară.

Totodată, interlopul moldovean Grigore Caramalac stabilit la Moscova a sărit în susținerea lui Tranga (vezi AICI), astfel dovedind-se legătura dintre ei doi. Caramalac este cunoscut în lumea criminală drept „Bulgaru”. La moment investigațiile pe acest caz continuă.

loading...

Comments are closed.