Alte știri

FOTO // Surpriză uriașă în showbiz! Andreea Bălan e însărcinată? Iată cât de mare e burtica

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trupa André s-a reunit și a susținut un concert, în week-end-ul trecut, la Romexpo. Fanii au fost încântați de această întâlnire, iar atmosfera s-a dovedit a fi incendiară. Vedetele au fost felicitate, în mediul online, pentru prestația lor, iar Andreea Bălan a mulțumit, pe pagina de socializare, celor 5000 de spectatori prezenți la eveniment, transmite cancan.ro.

”Aseara a fost minunat la Bairamul de la Romexpo 5000 de oameni au cantat cu noi vers cu vers! Multumiim!!👏🏻🤗❤️”, a scris Andreea Bălan, pe 8 decembrie, pe pagina sa de socializare. Numai că a ieșit la iveală și un… detaliu care le-a dat multora de gândit. Este vorba despre burtica Andreei, destul de rotunjită, iar speculațiile au apărut imediat. Este vedeta însărcinată pentru a treia oară?

Deocamdată, Andreea Bălan nu a făcut ”marele anunț”, însă admiratorii ei continuă să se întrebe dacă nu cumva showbizul autohton va avea parte de încă o surpriză.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre primele întâlniri cu George

Andreea Bălan și George Burcea au făcut dezvăluiri din… intimitate. Cei doi și-au adus aminte cum a început povestea lor de dragoste. “Eu fiind student în anul II la facultate şi bărbat fiind, eu am simţit o altă conexiune. Dar peste 1 an am început să vorbim… 7 luni asa. Am schimbat numerele de telefon”, a spus George, la “Acces Direct”. ”Eu am ştiut ca el este”, a spus blondina.

“2015, terminasem facultatea de teatru, eram tânăr, efervescent, aveam tot viitorul înainte, m-a luat, m-a închis aici în casa cu gardul ăsta de 7 metri…”, a continuat George Burcea.

Citește și: FOTO // Andreea Bălan a venit la un eveniment monden în rochie de mireasă și cu sânii DEZGOLIȚI

loading...

Comments are closed.