Alte știri

FSB susține că discuția telefonică dintre Navalnîi și un agent, publicată într-o investigație, este falsă

Pinterest LinkedIn Tumblr

FSB susține că înregistrarea audio făcută publică de opozantul rus Alexei Navalnîi, care dezvăluie noi detalii în cazul otrăvirii sale, este trucată.

„Imaginile video cu discuția telefonică este fals. Așa-zisa investigație apărută pe internet despre anumite presupuse acțiuni împotriva lui Alexei Navalnîi nu este decât o provocare îndreptată împotriva FSB”, se arată într-un comunicat publicat de Meduza.

Amintim că ieri a fost publicată o investigație în care se prezintă o discuție telefonică dintre un agent FSB care povestește detalii despre otrăvirea opozantului rus. Konstantin Kudryavtsev a vorbit și despre alte persoane implicate în otrăvirea lui Alexei Navalnîi în orașul siberian Tomsk și despre cum a fost trimis să „facă curat”. Dar agentul nu vorbea la telefon cu un oficial din Consiliul Național de Securitate al Rusiei, așa cum credea el, ci chiar cu Navalnîi, care a fost la un pas de moarte după incidentul din august.

În timpul discuției telefonice, angajatul FSB spune că  neorotoxina letală Noviciok i-a fost plantată în lenjeria intimă a lui Navalnîii.

Sursa: TV8.md

Navalinîi: „Mi-am telefonat asasinul. El și-a recunoscut vina”. Un video cutremurător despre FSB și operațiunea de otrăvire

loading...

Comments are closed.