Alte știri

Guvernul ar vrea să ia bani de la MAI pentru alegeri. Voicu spune că nu va permite acest lucru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul în exercițiu al Afacerilor Interne, Pavel Voicu, este nedumerit de propunerea colegilor de la Finanțe de a lua câte zece la sută din valoare unor proiecte în derulare pentru a suplimenta rezervele Guvernului, informează NTV

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Mai mult, Pavel Voicu spune că nu va da aviz pozitiv ca banii necesari modernizării poliției să fie folosiți pentru organizarea alegerilor parlamentare, mai ales în condițiile în care Ministerul de Interne nu dispune de mijloace financiare pentru a plăti orele suplimentare de muncă ale polițiștilor.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, moderată de Alexei Lungu.

”M-a uimit decizia Ministerului Finanțelor, prin solicitarea secretarului de stat, dna Tatiana Ivanicichina, de a reține câte 10 la sută din valoarea unor proiecte ale unor ministere. Am spus că nu voi da aviz pozitiv ca de la Ministerul de Interne să fie luați bani pentru a fi completate rezervele Guvernului, ca, ulterior, să fie alocați pentru alegeri. Nu înțeleg de ce trebuie să oprim anumite proiecte care deja sunt valorificate. in, acum, de la Briceni. Știți ce îmi reproșează colegii din inspectorate? Dle ministru, suntem singura instituție de forță unde nu sunt achitate orele de muncă suplimentare. Ce să le spun colegilor mei?”, a mai declarat ministrul Voicu.

Citește și: AUDIO // Veaceslav Platon publică o interceptare în care s-ar auzi vocea deputatului Inga Grigoriu

loading...

Comments are closed.