Alte știri

Horoscop 7 februarie: Gemenii sunt flexibili și deschiși oportunităților

Pinterest LinkedIn Tumblr

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi este important să nu te risipești în discuții mărunte, avînd posibilitatea de a sonda în profunzimile ființei tale și a identifica acele nazuințe pe care până acum nici nu ai sperat că le poți transforma în realitate, schimbându-ți în mod substanțial existența. Planurile care iți încolțesc acum în minte se pot dovedi salvatoare, însa mai ai de trecut de bariera scepticismului.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bazează-te doar pe resursele tale, eventual asigură-ți un plan financiar de rezervă, fiind posibile neconcordanțe între ceea ce speri și situația reală. Partea bună este că ești ferm convins de planurile tale de viitor și dispus să-ți susții cu tărie modul tău de a vedea lucrurile, fără a te lăsa descurajat de circumstanțe. Poți avea parte de întâlniri providențiale pentru evoluția carierei tale.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astăzi, ai șansa de a fi suficient de versatil și flexibil pentru a recunoaste oportunitatea unor studii aprofundate sau contactul cu anumite persoane de peste hotare, acestea dovedindu-se favorabile pe viitor. Totuși, este important sa ai așteptari realiste de la partenerii tăi dar, în același timp, să accesezi toate resursele ce-ți sunt la dispoziție pentru a ajunge acolo unde dorești.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Astăzi, ajutat de un răstimp în care te retragi și iesi puțin din rutina cotidiană, poți accesa cu usurință nivelurile profunde ale concepțiilor tale de viață precum și motivațiile care stau la baza relației cu partenerul de cuplu. Ți-ar fi benefic sa decelezi cât anume vrei să te bucuri de partea frumoasă a vieții și cât ești dispus să-ți asumi responsabilități, indiferent de domeniu. Intuiția îți poate fi un ghid bun, mai ales că esti receptiv si apt de a surprinde și cele mai mici nuante.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Leu (23 iulie – 22 august)

Astăzi poți întrezări un potențial parteneriat cu cineva din cercul tău social, cu totul original, însă deocamdată te vei rezuma la a accesa resursele pe care le ai la dispoziție și la demersuri din umbră, care în final să reconfigureze mediul tău de lucru după dorințele personale. Subiectele intime, deși delicate, te pot aduce în situația de a vedea ce e vis, ce e realitate și de ce anume te temi.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Sunt șanse de a purta o discuție de care să depindă viitorul tău la locul de muncă sau axată pe obținerea unei poziții superioare, însă nu te aștepta la rezultate imediate. Acasă însă, în relațiile cu cei dragi, ți-ar fi de folos dacă nu ai analiza câtă atenție și afecțiune oferi și cât primești, ci mai degrabă să preiei initiațiva pentru a modela tu aceste relații, după dorințele personale.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Balanță(22 septembrie – 22 octombrie)

Este important să renunți la concepții rigide, fiind încrezător în găsirea unui mediu favorabil la locul de muncă, făcând și tu un pas în aceasta direcție printr-o atitudine conciliantă. Orice schimbare a stilului de viață sau a modului cum îți petreci timpul cu familia are acum mai mult spor, găsind o idee originală de a-ți face viața mai plăcută, configurată pe propriul tău stil.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astăzi, anumite anxietăți și sentimente de neîncredere legate de sfera relațională dar și de propriile resurse interioare iși pot face simțită prezența, însă daca iți dorești ceva cu adevarat, ar trebui să-ți urmezi visul, cu riscurile asumate. Ar fi și păcat să lași neexprimate atâtea emoții profunde. Sfătuiește-te cu cineva din familie, însă fii dispus să renunți la subiectivism și la idei fixe.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Consolidarea mediului intim al propriului cămin reprezintă o necesitate dar și o provocare căreia îi poți face față în final cu succes, găsind energia dar și resursele necesare. Totuși, vei simți că acest lucru înseamnă mai multă responsabilizare din partea ta, de aceea, dialogul cu cei din familie, dar mai ales cu partenerul de viață, va avea o importanță aparte dacă vrei să fii înțeles si susținut.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capitolul comunicării este esențial în această perioadă și ar fi indicat să te folosești de toate semnalele din mediu dar și de puterea de a identifica motivațiile ce stau în spatele oricăror declarații sau acțiuni. Și, poate mai important, nu te teme să-ți exprimi trăirile, fiind acum cea mai potrivită cale de detensionare. Flerul financiar funcționeză, deci reține ideile cu potențial profitabil.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Chiar dăca ești captat astăzi de activitați stimulative dar și plăcute din punct de vedere intelectual, fara a avea vreo constanță pentru ceva anume, ziua este potrivită mai degraba lucrului profund cu propria persoană pentru a accesa sursa de siguranță emoțională și calea de recapatare a încrederii de sine. Orice idee este acum demnă de luat în calcul, cu condiția de a nu iți face planuri fără acoperire.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020 Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă ai un vis, profită de energia momentului și mobilizează-ți resursele pentru a concepe o strategie și a-l transpune în realitate. și, mai ales, ai încredere în tine, fără a te teme de rigorile societății sau de eșec. Până la urmă, dacă încerci și-ți asumi misiunea, ai numai de cîștigat. Intuiția se află la cote înalte, asa că ține cont de orice vis sau idee ce iți revine puternic în minte.

Sursa: româniatv.net

Citește și: Horoscop luna februarie: Berbecii sunt susținuți în mod necondiționat de către familie și prieteni, iar taurii vor să strălucească în lumina reflectoarelor

loading...

Comments are closed.