Alte știri

Horoscop 9 martie, 2020. Racii se simt foarte bine, iar Scorpionii sunt pe punctul de a lua o decizie importantă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec: Este o zi deosebit de agreabilă, presărată cu numeroase momente în care vei avea parte de inspirație, de gânduri bune și de intenții lăudabile.

Taur: Va conta foarte mult, la sfârșitul zilei, ce vei reuși să concretizezi din toate bunele intenții cu care vei începe această zi. Bilanțul zilei poate fi pozitiv, depinde doar de tine.

Gemeni: Dincolo de ceea ce poți vedea cu ochiul liber există forțe mai puternice decât ai putea crede. Acestea, însă, nu pot fi controlate de oameni, doar influențate, în anumite condiții.

Rac: Te simți mult mai bine astăzi, doar gândul că există oameni care au pentru tine sentimente frumoase este suficient ca să uiți de supărări și neajunsuri.

Leu: Ai parte de o zi frumoasă, care vine cu șansa unor reparații importante în relațiile care chiar contează, cele care îți conturează lumea proprie.

Fecioară: Ai șansa de a ajunge la o soluție deosebit de utilă pentru viitor, pe baza unor sfaturi care vin din gura cui te aștepți mai puțin.

Balanță: Ești stâlpul familiei sau poate doar te simți așa pentru că asta ai ales. Nu e o poziție prea comodă, dar cu siguranță îți este de folos, cu condiția să nu exagerezi.

Scorpion: Ești pe punctul de a lua o decizie importată în legătură cu o relație de parteneriat sau cu o persoană care devine din ce în ce mai prezentă în viața ta.

Săgetător: Poți primi vești bune de la serviciu sau găsești soluții foarte bune pentru anumite probleme de sănătate. Orice ar fi e de bine și te vei felicita pentru că ai fost optimist când a trebuit.

Capricorn: Este o zi pe care o poți dedica iubirii, sub toate formele ei. Sunt favorizate relațiile cu cei dragi, gesturile frumoase vor avea un impact mai mare, decât de obicei.

Vărsător: Te simți mai aproape de cei din familie, simți nevoia să îți repari rădăcinile și să refaci legătura cu partea frumoasă și sănătoasă a trecutului tău.

Pești: Te bucuri de relații frumoase cu cei din anturaj, care îți confirmă valoarea. Este un moment bun pentru a lăsa în urmă tensiunile din relațiile cu cei dragi.

Sursa: libertatea.ro

Citește și: Horoscop martie 2020. Gemenii sunt plini de energie, iar Capricornii acordă mai multă atenție sferei financiare

loading...

Comments are closed.