Life

HOROSCOPUL DRAGOSTEI pentru 14 februarie 2020: Ce promit astrele pentru Ziua Îndrăgostiților

Pinterest LinkedIn Tumblr

BERBEC

Astrele promit o zi spectaculoasă, cu pasiune, intimitate, colaborare. Poți programa o ieșire romantică, o călătorie într-un loc mai exotic și nou pentru amândoi. Seara capătă accente erotice deosebite. Așteaptă-te la scântei. Aprinde pasiunea! Dacă ești singur, poate că ar fi momentul prielnic să îți schimbi atitudinea. Nu te mai plânge și fă acele schimbări care să-ți dea o stare de bine! Ai grijă de tine și fă această zi cea mai frumoasă din viața ta!

TAUR

Deși pozițiile planetelor Marte și Venus nu te avantajează foarte tare, asta nu înseamnă că nu poți avea o Zi a Îndrăgostiților fericită. Evită tensiunile și certurile. Nu este cea mai bună zi să îți pui pe masă toate neajunsurile. Ieșiți undeva în oraș și simțiți-vă că la începutul relației voastre. Nu se știe niciodată ce poate aduce seara în dormitor! Dacă ești singur, ai nevoie de o transformare. Poți să stai în casă și să mănâni o înghețată sau poți ieși și să atragi atenția asupra ta. Ce alegi?

GEMENI

Venus îți permite să experimentezi emoții care să-ți încălzească inima, iar Marte îți atrage atenția că există riscul să fii înțeles greșit. Și atunci ce faci? În acest caz ești precaut! Dacă nu ești sigur de ceva, mai bine renunți. Dacă ești tensionat sau nervos încerci să te relaxezi. Poți încerca și să vorbești mai puțin. Dar te poți baza oricând pe gesturile de afecțiune. Nu dai greș niciodată cu ele. Dacă ești singur, s-ar putea să nu fi atât de romantic pe cât și-ar închipui unii. Vrei să fii liber, să te ocupi de alte proiecte care nu s-ar putea pune în practică fiind „legat” de cineva.

RAC

Încerci să îți înțelegi mai bine partenerul de cuplu, să-i afli nevoile și dorințele. Marte este în Săgetător, așa că puteți ajunge rapid în dormitor și să-i arăți că ești gata să-i satisfaci poftele. Prea multă muncă strică, deci, liniștește-te și bucură-te! Dacă ești singur, gândește-te bine ce vrei să faci. Poți ieși, poți flirta, te poți aventura. Dar nu te atașa prea tare de eventualele cuceriri. Să nu rămâi deziluzionat.

LEU

Wow, ce zi! Venus și Marte sunt în semne de Foc. Tu ești semn de Foc. Erotism, complicitate, seducție, condimente, scântei. Seara, termometrele se încing bine! Niveul pasiunii atinge cote alarmante. Dacă ești singur și ai pus ochii pe cineva, acum este un moment prielnic să-i faci o invitație. Cui nu i-ar plăcea o întâlnire chiar de Ziua Îndrăgostiților? Chiar nu ai nimic de pierdut!

FECIOARĂ

Aranjamentul planetar nu este chiar exploziv pentru tine, dar asta nu înseamnă că ziua va fi un fiasco. Da, ești foarte pretențios, da, ceri uneori imposibilul partenerului, da, ești mai nervos decât de obicei, dar da, poți vorbi mai puțin și face mai multe. Lasă-te sedus și scoate relația din monotonie. Jocul erotic îți va prinde bine. Dacă ești singur, te simți sexy și seducător, deci fă-ți seducător să spui ce simți persoanei de care te-ai îndrăgostit. Fii mai comunicativ!

BALANȚĂ

Se anunță o zi cu oportunități amoroase la tot pasul. Semnele de Foc, ăn care se află Venus și Marte, îți cresc interesul erotic și te fac să îți dorești mai multă pasiune. Partenerul este alături de tine și te susține, ceea ce crește șansa de a avea o seară de Sfântul Valentin plină de satisfacții emoționale și erotice. Dacă ești singur, ieși din rutina ta prăfuită. Șansele să întâlnești pe cineva care să îți zdruncine puțin lumea sunt destul de mari. Nu sta în casă, vezi ce oportunități îți apar în cale.

SCORPION

Ai de gând să îți răsfeți jumătatea, iar banii nu contează! Pregătești ceva excepțional, iei în calcul chiar o schimbare de look, care să-ți lase partenerul cu gura căscată. Ești clar seducătorul care e gata să facă orice pentru a-și cuceri „prada”. Succes! Dacă ești singur, nu sta în casă. Ai o multitudine de posibilități în lume. De ce ai sta singur, pe canapea, ca să urmărești ceva plictisitor la televizor?

SĂGETĂTOR

Ești una dintre, poate, cele mai norocoase zodii de Sfântul Valentin. Ce poate fi mai încântător decât să-ți mărturisești sentimentele, sub clar de Lună, să iți arăți pasiunea și să te lași cuprins de erotism. Ești seducător, dar și partenerul te surprinde cu o atitudine foarte cooperantă. Dacă ești singur, nu te încantă ideea să stai în casă. Deci, ieși în lume și vorbește! Marte, planeta acțiunii, este în zodia ta. Îți face bine să atragi atenția asupra ta.

CAPRICORN

Poți fi mai nervos decât de obicei, dar poți cere sprijinul partenerului. Venus în Berbec te face mai irascibil și nici prezența lui Marte în Săgetător nu te liniștește. Dar, pentru a evita orice neînțelegeri, vorbește deschis cu partenerul. Nu face acuzații, păstrează un ton calm și dă-ți voie să ai o cină liniștită și, de ce nu, romantică. Daca ești singur, cresc șansele să întâlnești pe cineva de care să te îndragostești. Ești pregătit pentru o conexiune profundă?! Dacă ai pus deja ochii pe cineva, profită de atmosfera romantică pentru a spune ce simți! Sinceritatea este cheia reușitei.

VĂRSĂTOR

Ești pregătit să organizezi ceva romantic pentru partenerul de cuplu. Simți nevoia unei conexiuni emoționale puternice, care să crească nivelul intimității dintre voi. Poate găsești un loc nou unde nu ați mai fost niciodată, neobișnuit, care să crească misterul și să sporească anticipația erotică. Dacă nu aveți relația oficializată, poate fi o zi bună să propui trecerea la următorul nivel. Daca ești singur, ce-ai zice să schimbi ceva la tine. Să îți demonstrezi ție însuți că te iubești, înainte de a pretinde altcuiva să te iubească.

PEȘTI

Poți fi nervos și să scapi din vedere nevoile partenerului. Nu îți este deloc ușor să interacționezi cu persoana pe care o iubești pentru că Venus în Berbec îți aduce mai multe griji despre bani decât despre romantism. Dar nu trebuie să te dai peste cap de ziua Sfântului Valentin. Poți sta foarte bine în casă și să-i pregatești partenerului o surpriză care să nu necesite cheltuieli extravagante. Dacă ești singur, nu te închide în casă. Ieși în lume, vorbește cu oamenii. Sunt o mulțime de alte persoane singure în căutarea jumătății perfecte.

Citește și: Ziua Îndrăgostiților: 8 idei de cadou pentru EA

loading...

Comments are closed.