Alte știri

Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni. Despre ce au discutat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În cadrul discuției domnul Mitriuc șeful statului a fost informat despre situația din raion în domeniul agriculturii și problemele generate de secetă, menționînd că fermierii mizează mult pe susținerea Guvernului în acest sens.

De asemenea, președintelui i s-a comunicat că sunt întreprinse toate măsurile de combatere a infectării cu noul coronavirus, raionul Ungheni aflând-se pe locul 25 din cele 32 de raioane după nivelul de răspândire a infecției.

Totodată s-a discutat despre implementarea proiectelor de infrastructură, reparația drumurilor, dar și necesitatea angajării în câmpul muncii a persoanelor revenite în Moldova din cauza pandemiei cu COVID-19.

Igor Dodon a mențonat că dezvoltarea regiunilor țării și îmbunătățirea nivelului de trai al populației este preocuparea de bază a actualei guvernări, iar subiectele menționate mai sus sunt în vizorul conducerii de vârf a țării, seceta și pandemia fiind incluse și în ordinea de zi a Consiliului Suprem de Securitate care va avea loc mâine.

Președntele a subliniat că, în pofida circumstanțelor dificile cu care se confruntă țara, toate angajamentele față de populație și agenții economici, vor fi respectate.

Totodată, Igor Dodon a comunicat că în timpul apropiat intenționează sa aibă astfel de întrevederi cu toți președinții de raioane din țara.

Citește și: Cetățenii aflați peste hotare se pot înregistra pentru alegerile prezidențiale

loading...

Comments are closed.