Alte știri

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, în cadrul căreia au fost discutate mai multe subiecte  cu privire la relațiile bilaterale.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Igor Dodon și-a exprimat aprecierea față de dialogul în format videoconferință pe care l-a avut recent cu Vladimir Putin, Președintele Federației Ruse, în care s-a vorbit despre cele mai actuale probleme din agenda bilaterală, inclusiv negocierile cu privire la creditul rus în mărime de 200 milioane de euro, ajutorul umanitar pentru fermierii din Moldova, obținerea vaccinului autorizat împotriva coronavirusului, precum și posibila reluare a traficului aerian și feroviar dintre țările noastre.

În cursul dialogului cu Ambasadorul Federației Ruse, șeful statului a discutat despre Forumul Economic Moldo-Rus, care urmează să se desfășoare la 1 octombrie, în format teleconferință, dar și despre ședința online a Comisiei Interguvernamentale pentru cooperare comercial-economică din 2 octombrie.

Oficialii au fost unanimi în opinia că, în pofida crizei pandemice, organizarea acestor două evenimente va impulsiona considerabil dezvoltarea parteneriatului strategic dintre Moldova și Rusia.

Citește și: Șeful statului și Guvernul cooperează pentru a veni în ajutorul cetățenilor care au avut de suferit în urma ploilor abundente de astăzi

loading...

Comments are closed.