Politică

Igor Dodon despre posibila revenire a lui Plahotniuc: „Va fi escortat direct în închisoare, imediat ce va ateriza pe Aeroportul din Chișinău”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele RM, Igor Dodon afirmă că în caz de revenirea ex-liderului democrat, Vlad Plahotniuc, acesta din urmă va fi preluat de organele legii și arestat imediat de pe Aeroportul Internațional Chișinău, transmite Telegraph.md

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii săptămânale „Președintele răspunde”.

”Lasă să vină, de la aeroport pleacă deodată la pușcărie. Alte variante nu sunt. Dosarele penale sunt deschise. Este dat în căutare internațională. Asta se referă la o bună parte din cei care trebuie să răspundă pentru fărădelegile pe care le-au făcut. Unii dintre ei, care acum se fac mari oponenți, deputați, știu foarte bine că și ei au fost implicați”, a declarat Dodon.

Totodată, șeful statului a menționat că dânsul nu se implică în justiție, dar toți cei implicați în furtul miliardului trebuie să răspundă în fața legii.

”Nu mă amestec în justiție. Lucrează procurorul, lucrează cei care trebuie să-și facă treaba. Totul la timpul lor. Cei care încalcă, mai devreme sau mai târziu răspund în fața legii”, a conchis Dodon.

Citește și: Corneliu Furculiță: „Pentru oameni onorabili există linii roșii, peste care nu se trece”

loading...

Comments are closed.