Alte știri

Igor Dodon, la Glodeni: ”Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu va admite închiderea spitalelor raionale și a centrelor medicale sătești”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon a vizitat spitalul raional Glodeni unde a discutat cu angajații instituției mai multe subiecte de actualitate, transmite Telegraph.md

Liderul socialist a mulțumit colectivului pentru eforturile depuse în lupta cu noul tip de coronavirus COVID-19.

”Știu că la Glodeni au fost focare de infectare, iar medicii au făcut față situației. Totodată am ținut să subliniez că dacă la guvernare, în perioada anilor 2009-2019 nu se aflau partidele de dreapta, cei care au redus peste 2000 de paturi din spitalele țării, au închis mai multe puncte medicale și laboratoare, atunci numărul de persoane infectate și decese în pandemie era să fie mult mai mic.

Am remarcat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu va admite închiderea spitalelor raionale și a centrelor medicale sătești, va continua să acorde sprijin cadrelor medicale, să susțină, prin diverse programe tinerii specialiști. Iar una din primele inițiative legislative în noul Parlament va fi cea de majorare cu 40 la sută a salariilor pentru personalul medical, inițiativă care a fost stopată de președintele Maia Sandu.

Am chemat medicii să ne susțină în alegerile din 11 iulie, astfel ca să putem continua proiectele de dezvoltare a sistemului medical din Moldova.

Doar împreună vom învinge!”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // Chirtoacă spune că PAS este finanțat cu milioane de euro din Uniunea Europeană

loading...

Comments are closed.