Politic

Igor Dodon promite că în câteva săptămâni moldovenii se vor vaccina cu Sputnik V

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon promite că, în cel mai apropiat timp, cetățenii Republicii Moldova vor putea să se vaccineze cu Sputnik V. Președintele PSRM a declarat, la emisiunea de vineri, că personal se ocupă de acest subiect. Dodon a menționat că va discuta, săptămâna viitoare, la Moscova, cu autoritățile ruse despre livrarea primului lot de vaccin anti-COVID în țara noastă, transmite Telegraph.md

Vă asigur, Sputnik V în timpul cel mai apropiat va veni în Moldova, va fi accesibil cetățenilor, în primul rând gratis din contul ajutoarelor umanitare și achizițiilor de stat. Promit că acest lucru se va întâmpla în timpul cel mai apropiat. Noi de ocupăm de acest lucru”, a declarat Dodon.

Liderul PSRM a menționat că din cauza haosului generat de noul președinte, Moldova a ratat momentul când putea primi Sputnik V în regim de urgență.

În ianuarie-februarie, atunci când era haos generat de instituția prezidențială, rușii s-au adresat cu solicitarea de a fi înregistrat de urgență și ei vor oferi 200 de mii de vaccinuri chiar săptămâna viitoare. Atunci consilierii prezidențiali au blocat înregistrarea acestui vaccin”, a spus Dodon.

Președintele PSRM a menționat că deja în următoarele zile va fi clar când și în ce volume vom putea cumpăra Sputnik V.

Citește și: Bolea l-a trimis pe Marian să vadă în oglinda de la veceu cine este ipocrit. Dezacordul față de anticipate, comentat acid de unii deputați

loading...

Comments are closed.