Alte știri

IGSU a înaintat primele versiuni în cazul incendiului izbucnit într-un bloc de pe strada Ciuflea din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a înaintat primele versiuni în cazul incendiului izbucnit într-un bloc de locuit din strada Ciuflea a municipiului Chișinău. În urma cercetării efectuate de Laboratorul Experimental Antiincendiar, specialiștii au identificat trei versiuni.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Prima ipoteză este scurtcircuit în echipamentul electric, a doua versiune înaintată este defecțiunea aparatelor de aer condiționat, iar a treia ipoteză lansată de angajații IGSU este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor de secționare a metalului.

În continuare pentru elucidarea circumstanțelor și stabilirea cauzei exacte a incendiului lucrează specialiștii Laboratorului. Incendiul care a afectat o parte din căptușeala exterioară a blocului a avut loc pe 23 iunie. La lichidarea arderii au intervenit 6 echipe de salvatori și pompieri. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

DOC // CEC și Procuratura Generală sparg o altă bulă de săpun a președintelui Maia Sandu: ”Ne exprimăm indisponibilitatea de moment”

loading...

Comments are closed.