Alte știri

IMAGINI de la fața locului: Împușcături virtuale în sediul Poliției de Frontieră de la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reprezentanții Direcției formare profesională a IGPF au lansat mai multe sesiuni de instruire a personalului Poliției de Frontieră cu drept de port armă, fiind efectuate și împușcături virtuale, informează Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Astfel că pe parcursul orelor de curs, polițiștii de frontieră își actualizează cunoștințele privind mânuirea armelor de foc, siguranța la folosirea acestora în misiunile de serviciu și aspectele legale în materie de arme și muniții.

Au fost trecute în revistă caracteristicile tehnice și tactice ale pistolului, inclusiv fiecare angajat participant la curs și-a perfecţionat deprinderile prin antrenamente repetate la tirul electronic.

Totodată, polițiștilor de frontieră le-a fost reiterat destinația armei în activitatea frontalieră și circumstanțele folosirii acesteia. În acest sens s-au analizat cazuri concrete, unde se necesită utilizarea armei, și care ar fi acțiunile corecte ale angajaților IGPF în situațiile date.

De menționat că astfel de instruiri se desfășoară periodic și au drept scop îmbunătățirea capacităților profesionale la aplicarea legală a armei de foc în timpul intervenţiilor de serviciu.

OFICIAL // Platformele cu date electorale, luate cu asalt în ziua turului doi de scrutin prezidențial

loading...

Comments are closed.